Skal du ud på julgegave indkøb og er glad for personlige gaver købt i ro og mag ?

Værkstedssalon for keramik og maleri.

Tag ud til maler Mette Mailund Strong. Vi holder sammen en Værkstedssalon for keramik og maleri. Her viser vi, under private former vores arbejder frem. Vi serverer en god kop kaffe og i løbet af weekeden holder et toptunet pecha Kucha show. Pecha Kucha er en kort præsentationsform/chitchat brugt over hele verden, Nu også hos Mette Mailund Strong i Skjørring! Vi har hver forberedt et lille foredrag om vores inspirationskilder. begge dage kl.13.30, åbent hus hele weekedne kl. 11-16, håber vi ses!

Mette Mailund Stong er en spændene maler og vores værker klæder hinanden, Mette har en fantsastisk sans for rytme og farevepoesi i hendes værker og jeg ser frem til at være i dialog og udstille hos hende.

Fieldwalk Mette Strong

Fieldwalk Mette Strong

Vi serverer en god kop kaffe og brød bagt med gode fornemmelser.  Vi tager imod vores gæster og ser frem til gode snakke om keramik maleri.

Velkommen!

STED: Skjoldsbjergvej 2A, Skjørring, 8464 Galten.

I år holder jeg således ikke åbent hus på mit værksted i Lysgaard, men du er naturligvis altid velkommen til at komme forbi, hvis du er på udkig efter noget keramik og skulptur. I Butik Lertøj finder du også mine arbejder, så er du i Århus kig forbi Badestuegade og den hyggelige foretning, der bugner af god keramik.