VÆRKSTEDSSALON På mit  værksted i Lysgaard.

Lucie in her studio in South France

Lucie in her studio in South France

 

Jeg ser frem til at udstille og vise værker af den internationale keramiker Lucie Brisson fra Frankrig. Hun viser keramik, som hun bl.a. har lavet under hendes ophold her på mit værksted. Hun har boet og arbejdet i bl.a. USA og Japan. Se mere www.luciebrisson.com. Hun viser desuden nogle håndmodellerede værker, som hun har lavet på International Keramisk Center i Skælskør, hvor hun har boet og arbejdet i sensommeren. Lucie er passioneret omkring den japanske brændeovnsfyrede keramik, hun fortæller og viser billeder fra hendes oplevelser omkring det at brænde keramik i en Anagama ovn.

 

 

 

Desuden har jeg været helt overvældet af den store interesse for “Puls” -min nye tekande og mine martitime kopper. Der er nye på vej…På det seneste har jeg også arbejdet med funktionelle tallerkner, der er en fortsættelse af mit skulpturelle univers. Der er mange nye tiltag at se på, kig forbi på værkstedet.

I løbet af weekenden spiller gode venner af huset bl.a. folkemusik musik. Vi giver en kop kaffe eller the og lidt lækkert.Det skal nok blive superhyggeligt.

Rosa Thekande

Rosa Thekande

HUSK keramik kan bruges til orginale håndlavede julegaver…

Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon for et værkstedsbesøg på tlf. 20127093

 

julehilsener fra Helle Bovbjerg

PS. mine thekander forhandles nu både i Lertøj Århus og i Designer Zoo København