Er du til HJEMLIGHEDER? Kom til årets Julesalon 12.& 13. december

Decembersalg og forberedelse til årets Julesalon Hjemligheder er i fuld sving. Åbent værksted i december er en tradition jeg har haft, siden jeg var helt ung, ja faktisk før jeg blev uddannet keramiker, så det er længe siden, jeg har nemlig 25 års jubilæum fra Kunsthåndværkerskolen i Kolding i år. Det er noget særlig at åbne værkstedet, vise det frem og invitere indenfor. Der skal ryddes op og gøres hyggeligt.

I år glæder jeg mig til at byde to gæsterudstillere velkommen indenfor på værkstedet; Mette Mailund Strong, der præsenterer hendes smukke malerier og fine grafiske værker. Mette er tilstede hele weekenden og klar til at fortælle og introducere til hendes kunst. Desuden viser jeg værker af væver Pia Jensen, fra København. Pia deltager ikke selv, hun har nemlig også juleåbent på Væveværkstedet i Smallegade i København. Her er det mig, der er gæst hos Pia, eller det vil sige mine værker er. Jeg er jo hjemme på mit værksted denne weekend. Sidder du derude og tænker øv, jeg vil gerne tættere på Helles keramik, men bor i Københavnsområdet, så kan du nu komme det der! Kig forbi det hyggelige Julemarked i Smallegade 52D.

Jeg arbejder bl.a. på nye tekander, kopper og tapaps tallerkner, glæd dig til årest julebåent på værkstedet i Lysgaard.

PS. Søndag den 13. 12 spiller Our Secret Place Band fra Aarhus på værkstedet.

vil du modtage mit nyhedsbrev så kan du gøre det her [wysija_form id=”1″]