Helle Bovbjerg_farvesætning af lejlighed

Det har været en lang arbejdsproces i udviklingen af udstillingen International Ceramic Exchange. Det er et projekt i forbindelse med min opgave som curator for en af de ni udstillinger FOMO fear of missing out. Du kan følge udstillingen her: https://www.instagram.com/international_ceramic_exchange/

Jeg fik udleveret en tom lejlighed i boligområdet Gellerup, nu efter kærlig behandling, ved hjælp af mit hjælpende team, står den klar til at blive fyldt med det skønneste keramik fra lande som Usa, Frankrig, Canada, Tyskland. I alt 36 udstillere på udstillingen. 

Jeg har farvesat lejligheden, efter hvilke arbejder jeg har vist jeg ville modtage.Helle Bovbjerg

FOMO 2017

FOMO Gellerup
28 sep – 1 okt
Fernisering fredag 22 sep. 16-19
Gudrunsvej 78, 2.sal Aarhus V
man-fre 12-17  tor 12-20  lør-søn 12-17

FOMO Holstebro
7-15 okt 
Fernisering fredag 6 okt 17-19
Huset for Kunst og Design
Nørrebrogade 1 Holstebro
tir-tor 15-17  fre 12-16  lør-søn 11-17

FOMO 2017 er en række udstillinger arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. Se mere om de enkelte udstillinger under events på:
https://www.facebook.com/FOMO2017/
http://instagram.com/jomo2017

Velkommen!

Kuratorer på FOMO: Helle Bovbjerg Gaarmann, Helene Vonsild, Rikke Stenholt, Trine Bach, , Marianne Steenholdt Bork, Helle Bjerregaard, Julie Bach og Anne Mette Larsen. FOMO er arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. Foruden dette projekt arrangeres også et projekt i Holstebro, den virtuelle udstilling JOMO samt udstillingen Bord til To i Rådhushallen i Aarhus.

FOMO 2017 er støttet af Statens Kunstfond, KAP Aarhus Kommune, L.F. Foghts Fond, Kvadrat og DKoD.