Sidste dag med at udsende pakker inden jul. Corona situationen har bevirket mange aktiviteter er aflyst. Jeg er taknemmelig over den fine modtagelse og udvikling min webshop har fået. Mange har været flittige til at handle på shoppen, og jeg er blevet mere fortrolig med at anvende it og uploade fotos tekster til shoppen.  Mandag eller tirsdag kommer der lidt flere varer på. Så kan der måske handles lidt ekstra i julen. Der er også sidste møde på Driftskontoret, et kunstnerdrevet udstillingssted jeg har etableret i 2020, sammen med min kollega billedkunstner Annette Gerlif.  Det er et spændene projekt at være initiativtager til. Vi har afholdt tre udstillinger i sensommeren efteråret. Det hele foregår på et arbejdende papfabrik museum uden for Viborg. Du kan se mere om udstillingerne og Driftskontoret her.  

Flower Power Vase, den kan også buges til fyrfadslys.

Fra Gave Værk, på Væveværkstedet i Smallegade på Frederiksberg. Her står jeg med en af mine gule tallerkner jeg udviklede under coroanen i foråret. Det flottegule tørklæde er strikket og plantefarvet af Lotte Kjær og sølvarmbåndet, der lige anes på min arm er designet af Karina Noyon, også hendes er udviklet under Coronaen.