Sidder på værkstedet, det er hvidt derude, det er sidst på eftermiddagen, lyset er er gråt. Jeg følger mig i limboland, både glad for det nye rene ubrugte år. Jeg er klar til at tage fat, og samtidig lidt tilbageholdene med at kaste mig ud i året. Jeg klamrer mig til min nye smukke notesbog, som var det guld. Her skal alt noteres ned. Jeg har i mange år haft en tradition med at lave skitsebøger og notesbøger. De senere år har det været mere flydende og en anelse forsømt. Det skal der gøres noget ved, jeg elsker min nye notesbog. 

I min juleferie, holdt jeg helt fri fra keramikken. Fik ryddet lidt op i netop nogle af de mange løse notater og sedler, der hænger rundt omkring i mit værksted. Jeg elsker at have dem omkring mig, indimellem skal jeg lige se nærmere på dem. En af sedlerne, er fra en gammel ven, der desværre ikke er her mere. Han var vis og vi diskuterede ofte livet. Jeg fik megen læring og sparring fra ham. Under min oprydning fandt jeg dette som han gav mig : skræmmende og fascinerende. 

Det er jo lidt sådan, jeg har det med det nye år.  

Godt Nytår derude.