Oversigt over udstillinger -klik for mere info

19.6 25.6 Bord til To Aarhus Rådhus

Aarhus City Hall

19.6 25.6 Bord til To Aarhus Rådhus

Fakta:
Udstillingen Bord til To er arrangeret af foreningen Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt som en del af FOMO 2017. Foruden denne udstilling, arrangeres der i 2017 også FOMO i tomme lejligheder på Gudrunsvej i Aarhus V og FOMO Vest på Huset for Kunst og Design i Holstebro. Derudover arrangeres også den virtuelle udstilling JOMO2017 på Instagram.
Se mere på: www.facebook.com/FOMO2017 og på instagram @jomo2017 

Te til to
keramiker Helle Bovbjerg og textil designer Lotte Kjær

Kærlighed til brugt sandpapir!
Keramiker Helle Bovbjerg har gennem længere tid givet textildesigner Lotte Kjær hendes brugte sandpapir, som har slebet hendes keramik.
I værket “te til to” sammenføres deres fascination af sandpapir. De sammenstiller de produkter, som mennesker bruger i deres dagligdag, striktrøjer, kopper og tekande i en abstrakt sammenhæng.
De har skabt et fælles værk, hvor de sætter fokus på størrelses og tyngde-forhold. Sammen skaber de en dialog for “to til te.”  Materiale: strik, sandpapir, keramik

 

 

 

 

12. juli Keramikfestival i Skælskør

Skælskør havn blive omdannet til et stort keramikmarked og festival for keramik den 12.7 

Kunne du tænke dig et møde med mig i butikken eller på mit værksted, er du altid velkommen til at kontakte mig. tlf.20127093.

Ønsker du at modtage mit nyhedsbrev om bl.a. , hvornår jeg passer butikken i Aarhus, aktuelle udstillinger , så kan du tilmelde dig her: 

 

7-27.8 Rektors Lysthus Viborg Latinerhaven

Kunstforum Viborg 

Kunstforum Viborg Rektors lysthus

 

Kunstforum Viborg – Rektors lysthus, beliggende i Latinerhaven i Viborg 

1.9 Papsymposium Kunstforum Viborg v. Bruunshåb

Kunstforum Viborg har i samarbejde med Gl. Bruunshåb Papfabrik arrangeret et symposium, hvor medlemmer af Kunstforum Viborg vil undersøge pappets muligheder set ud fra en kunstnerisk vinkel. Der er åbent for offentligheden mens kunstnerene arbejder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22.9 -1.10 FOMO Gudrunsvej Brabrand

FOMO 22.9-1.10 Danske Kunsthåndværkere og Designere følg med i udstillingerne her

 

En tom boligblok på Gudrunsvej i Gellerup i Aarhus V fyldes for en stund med kunsthåndværk og design. Asger Jorns sidste måltid bliver genskabt i ler, der laves en kærlighedserklæring til væven, en lejlighed fyldes med et væld af forskellige kopper, der laves en middag hvor alt servicen laves af ler, der er gravet op lokalt og maden dertil er skudt og fundet i nærområdet – kort sagt de tomme lejligheder fyldes med kunsthåndværk og design i alle formater. hedder FOMO og spiller på den stadigt voksende fornemmelse de fleste har af hele tiden at gå glip af noget. En fornemmelse der vokser med den vedvarende strøm af nyheder fra de sociale medier om, hvad andre går og laver. FOMO udstillingerne foregår et aparte sted og i en begrænset periode, så også her skal man være hurtig for ikke at gå glip af det. En udøvende kunsthåndværker/kunstner/designer er kurator i hver af de ti udstillinger og samlet omfatter udstillingerne over 120 professionelle aktører.

Kuratorer på FOMO: Louise Gaarmann, Helene Vonsild, Rikke Stenholt, Trine Bach, Helle Bovbjerg, Marianne Steenholdt Bork, Mette Maya Gregersen, Helle Bjerregaard, Julie Bach og Anne Mette Larsen. FOMO er arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. Foruden dette projekt arrangeres også et projekt i Holstebro, den virtuelle udstilling JOMO samt udstillingen Bord til To i Rådhushallen i Aarhus.

FOMO 2017 er støttet af Statens Kunstfond, KAP Aarhus Kommune, L.F. Foghts Fond, Kvadrat og DKoD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.10 -15.10 FOMO vest Holstebro

FOMO vest på Huset for Kunst og Design i Holstebro. her

Jeg er kurator på en af de ti udstillinger og glæder mig til at præsentere mit bud på FOMO også i Holstebro. (mere info senere)

FOMO spiller på den stadigt voksende fornemmelse de fleste har af hele tiden at gå glip af noget. En fornemmelse der vokser med den vedvarende strøm af nyheder fra de sociale medier om, hvad andre går og laver. FOMO udstillingerne foregår et aparte sted og i en begrænset periode, så også her skal man være hurtig for ikke at gå glip af det. En udøvende kunsthåndværker/kunstner/designer er kurator i hver af de ti udstillinger og samlet omfatter udstillingerne over 120 professionelle aktører.

Kuratorer på FOMO: Louise Gaarmann, Helene Vonsild, Rikke Stenholt, Trine Bach, Helle Bovbjerg, Marianne Steenholdt Bork, Mette Maya Gregersen, Helle Bjerregaard, Julie Bach og Anne Mette Larsen. FOMO er arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. 
FOMO 2017 er støttet af Statens Kunstfond, KAP Aarhus Kommune, L.F. Foghts Fond, Kvadrat og DKoD.