Oversigt over udstillinger -klik for mere info

19.6 25.6 Bord til To Aarhus Rådhus

Aarhus City Hall

19.6 25.6 Bord til To Aarhus Rådhus

Fakta:
Udstillingen Bord til To er arrangeret af foreningen Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt som en del af FOMO 2017. Foruden denne udstilling, arrangeres der i 2017 også FOMO i tomme lejligheder på Gudrunsvej i Aarhus V og FOMO Vest på Huset for Kunst og Design i Holstebro. Derudover arrangeres også den virtuelle udstilling JOMO2017 på Instagram.
Se mere på: www.facebook.com/FOMO2017 og på instagram @jomo2017 

Te til to
keramiker Helle Bovbjerg og textil designer Lotte Kjær

Kærlighed til brugt sandpapir!
Keramiker Helle Bovbjerg har gennem længere tid givet textildesigner Lotte Kjær hendes brugte sandpapir, som har slebet hendes keramik.
I værket “te til to” sammenføres deres fascination af sandpapir. De sammenstiller de produkter, som mennesker bruger i deres dagligdag, striktrøjer, kopper og tekande i en abstrakt sammenhæng.
De har skabt et fælles værk, hvor de sætter fokus på størrelses og tyngde-forhold. Sammen skaber de en dialog for “to til te.”  Materiale: strik, sandpapir, keramik

 

 

 

 

1.9 Papsymposium Kunstforum Viborg v. Bruunshåb

Kunstforum Viborg har i samarbejde med Gl. Bruunshåb Papfabrik arrangeret et symposium, hvor medlemmer af Kunstforum Viborg vil undersøge pappets muligheder set ud fra en kunstnerisk vinkel. Der er åbent for offentligheden mens kunstnerene arbejder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22.9 -1.10 FOMO Gudrunsvej Brabrand

FOMO 22.9-1.10 Danske Kunsthåndværkere og Designere følg med i udstillingerne her

 

FOMO 2017

FOMO Gellerup
28 sep – 1 okt
Fernisering fredag 22 sep. 16-19
Gudrunsvej 78, 2.sal Aarhus V
man-fre 12-17  tor 12-20  lør-søn 12-17

FOMO Holstebro
7-15 okt 
Fernisering fredag 6 okt 17-19
Huset for Kunst og Design
Nørrebrogade 1 Holstebro
tir-tor 15-17  fre 12-16  lør-søn 11-17

FOMO 2017 er en række udstillinger arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. Se mere om de enkelte udstillinger under events på:
https://www.facebook.com/FOMO2017/
http://instagram.com/jomo2017

FOMO 2017 is a series of exhibitions arranged by Danish Crafts & Design Association, Region Midt. See more about the individual exhibitions during events at:
https://www.facebook.com/FOMO2017/
http://instagram.com/jomo2017

Velkommen!


Kuratorer på FOMO: Helle Bovbjerg Gaarmann, Helene Vonsild, Rikke Stenholt, Trine Bach, , Marianne Steenholdt Bork, Helle Bjerregaard, Julie Bach og Anne Mette Larsen. FOMO er arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. Foruden dette projekt arrangeres også et projekt i Holstebro, den virtuelle udstilling JOMO samt udstillingen Bord til To i Rådhushallen i Aarhus.

FOMO 2017 er støttet af Statens Kunstfond, KAP Aarhus Kommune, L.F. Foghts Fond, Kvadrat og DKoD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.10 -15.10 FOMO vest Holstebro

FOMO vest på Huset for Kunst og Design i Holstebro. her

FOMO spiller på den stadigt voksende fornemmelse de fleste har af hele tiden at gå glip af noget. En fornemmelse der vokser med den vedvarende strøm af nyheder fra de sociale medier om, hvad andre går og laver. FOMO udstillingerne foregår et aparte sted og i en begrænset periode, så også her skal man være hurtig for ikke at gå glip af det. En udøvende kunsthåndværker/kunstner/designer er kurator i hver af de ti udstillinger og samlet omfatter udstillingerne over 120 professionelle aktører.

Kuratorer på FOMO:  Helle Bovbjerg, Louise Gaarmann, Helene Vonsild, Rikke Stenholt, Trine Bach, Helle Bovbjerg, Marianne Steenholdt Bork, Helle Bjerregaard, Julie Bach og Anne Mette Larsen.

FOMO er arrangeret af Danske Kunsthåndværkere og Designere, Region Midt. 
FOMO 2017 er støttet af Statens Kunstfond, KAP Aarhus Kommune, L.F. Foghts Fond, Kvadrat og DKoD.