5. december Engleaften - skrot, engle, tapas ost og rødvin

Den 6. december er der gennem  LOF er der oprettet en Skrot engle aften på mit værksted, dertil ost og rødvin, begrænset deltager antal. FULDTEGENET. 

 

Engleaften, vi arbejder med engle lavet i skrot, jeg introducerer om engle og måder til at lave dem på. Er i en veninde gruppe, kollegaer, en forening eller bare nogen, der har lyst til at være sammen på en anden måde, arrangerer jeg kreative aftner her på mit værksted. Det kan også fint være mig der tager mine materialer med ud til jer. Tilbagemeldingerne på disse aftner er meget positive, deltagerne fortæller mig de oplever mere ro end de nogensinde havde forestillet sig, ved at være sammen på denne måde. I løbet af aftenen vil du opleve mange varme og hyggelige grin og sparring, efterfulgt af en dyb koncentration og ro. Engleaften, vi arbejder med engle lavet i skrot, jeg introducerer om engle og måder til at lave dem på.

 

 

Tableau - en lille keramiksamling

I vinteren 2017 gennem LOF ,kan du nyde fire aftener på mit værksted. Her arbejder vi med små opstilling er i ler. Vi bruger tre forskellige slags ler; sort ler, stentøj og porcelæn, og bruger både rå og glaserede overflader. Små æsker, flasker objekter mv. Tre aftener arbejder vi i leret, den sidste aften glaserer vi. Keramikken hentes efterfølgende efter aftale.